Black Friday hos subtel: 5 % rabatt på alle varer med koden BLACKFRIDAY21 + ytterligere 5 % på utvalgte kampanjeprodukter. Ta del av spesialtilbud nå og få 3 års garanti!

Reklamasjon og angrerett


Garantie / Reklamasjon

Reklamasjonsretten som følger av forbrukerkjøpsloven gir deg rett til å klage på mangler ved en vare innen en bestemt tidsfrist. I utgangspunktet har du to års reklamasjonsrett. En garanti er noe produsenten eller selgeren kan velge å gi deg. Garantien er ment for å gi deg noe mer enn det du allerede har krav på etter loven - enten i tid eller omfang. For eksempel kan en selger velge å gi deg rett til å klage på varen selv om det er du selv som har forårsaket feilen.

Angre kjøp på mottatte varer

Du har 30 dagers angrerett når du kjøper varer fra oss. Angreretten forutsetter at varen kan leveres tilbake i vesentlig samme stand og mengde. Det vil si at du kan ikke angre kjøpet hvis du har brutt forseglingen på produkter til personlig pleie og liknende. Angrerettloven sier at kunden må melde fra til selger innen 30 dager etter at han eller hun mottok varen for å kunne angre. Den beste måten å melde fra om at du vil angre kjøpet er å registrere her. Da vil vi kunne gi deg litt nyttig informasjon og du vil ha en saksnummer å referere til når du skal sende varen tilbake. Angreretten gir næringsdrivende rett til å belaste kunde om produktet er påført en verdireduksjon som følge av bruk utover det som er nødvending for å fastslå varens art, egenskap og/eller funksjon. (jr. Ang Angreretten §25). Vi har utvidet returrett for julegaver t.o.m. fredag 15/1-16. Utover forlenget returrett gjelder normal rutine ved retur av varer. Varen må returneres i samme tilstand eller mengde som den ankom , og må ligge pent i originalemballasjen.

Feil med leveransen

Det kan naturligvis skje at vi gjør en feil når vi pakker varene dine. Varene blir pakket manuelt, og vi er dessverre ikke feilfrie. Hvis varene du får i pakka ikke stemmer med det du har bestilt bør du registrere det her slik at vi kan rette opp i feilen. Kryss av for alle varene som du savner, og hvis vi har sendt deg feil vare setter vi pris på om du forteller hva du har mottatt.

Skade på leveransen

Noen ganger går det dessverre galt og pakken din blir skadet mens den er underveis til deg. Da er det godt å vite at vi har avtale med Posten slik at du ikke risikerer å tape pengene du betalte for den ødelagte varen. Det første du bør gjøre er å registrere en sak hos oss i denne kategorien. Vi svarer deg så fort som mulig. Vanligvis må vi be deg om å fylle ut et skademeldingsskjema og å levere inn den skadde pakka på postkontoret. Dette er for at vi skal kunne sende et erstatningskrav til Posten. Vær så snill å ikke returnere skadde pakker direkte til oss, da vil ikke skaden bli registrert av Posten. "Hvordan registerer jeg en sak?" Det er enkelt å melde fra om feil til oss: Klikk på riktig kategori. Se forklaringen over, og bruk gjerne linken i overskriftene. Du får opp en oversikt over alle varer du har kjøpt For kategorien "garanti / reklamasjon" kan du kun registrere sak på én vare av gangen. Velg varen det gjelder. For de andre kategoriene må du først velge hvilken ordre det gjelder, deretter kan du velge én eller flere varer fra samme ordre. Rull til bunnen av siden. Velg antall og årsak for hver vare, du velger den årsaken du selv synes passer best. Hvis ingen av årsakene passer kan det kanskje hende at du har valgt feil hovedkategori. Skriv inn en melding. Sørg for å skrive hva som er feil med varen. Hvis vi får feilbeskrivelse av typen "virker ikke" må vi som regel spørre deg hva som ikke virker før vi kan hjelpe. Klikk på "send henvendelse" neders på siden. Du vil få en bekreftelse på at saken har blitt registrert. "Hva skjer etter at jeg har registrert en sak?" Vi vil svare deg så fort som mulig og finne en løsning som du kan være fornøyd med. Når vi svarer på saken din så sendes det automatisk ut en e-post for å varsle deg. Husk også at du når som helst kan finne igjen saken din under "Kundeservice" på "Min side". Hvis du går inn på saken din kan du lese alle svar fra oss og du kan også sende et nytt svar til oss. Vi klarer normalt å svare på alle saken i løpet av neste virkedag, så hvis du ikke får e-post kan det være lurt å logge inn og sjekke. Det hender jo at e-post kan bli stoppet av et spamfilter.