Spesialist på tilbehør til elektronikk for mobile enheter siden 2004

Vi har en voksende arbeidsstyrke, med 50 ansatte på nåværende tidspunkt, og selger tilbehør til mobile enheter i hele Europa gjennom vår nettbutikk, i tillegg til de mest populære markedsplassene.
Fra våre to plasseringer i Berlin, Friedrichshain og Alt-Hohenschönhausen sender vi ut mer enn 700 000 produkter (tall fra 2017) og vi fortsetter å vokse!

Vårt produktutvalg er under konstant vekst og er på ca 6000 tilbehør per dags dato. Vi dekker alt du kan finne på å trenge eller synes kan være nyttig til mobiltelefoner, nettbrett, laptoper, kameraer, navigasjonssystemer, verktøy og andre mobile enheter. Du vil finne et stort utvalg tilbehør fra batterier helt til ting som filtre til kameraer.

Noen av våre best selgende produkter er å finne blant våre rundt 2000 batterier, ladere og dataabler som vi produserer selv under merket CELLONIC®. Dette er et vitnesbyrd til hvor mye erfaring, ekspertise og profesjonalisme, og et tegn på hvor mye vi er til å stole på og hvor mye vårt løfte om kvalitet betyr for oss.

Vi er et mellomstort firma og drar nytte av veletablert firmastruktur, med et vennlig, internasjonalt, multispråklig team.Subtels kontor / kundeservice / lager


Christopher Stein Paul Karma
subtels to daglige ledere